Kedves Pácienseink!

Hálásan köszönjük kitartásukat és végtelen türelmüket! Örömmel értesítjük Önöket, hogy május 18. – ától, hétfőtől újraindul a rendelés a Székesfehérvár, Budai út 20. alatti rendelőben. Időpontot azonnal lehet már kérni.
A rendelés feltételei igazodnak az országos előíráshoz. Ezért a következőkben kérjük megértő együttműködésüket:
1. Kizárólag telefonos bejelentkezéssel tudunk pácienst fogadni.
2. A telefonos bejelentkezéskor néhány általános egészségi kérdésre kell válaszolni, ezt a nyilatkozatot mi Önnek kitöltjük és mikor a rendelőbe érkezik, alá kell írnia
3. Otthon, vagy munkahelyén szíveskedjen fogat mosni, fogselymezni, nyelvet tisztítani stb.
4. A rendelőbe 14 éven felülieknek egyedül, az alattiaknak maximum egy (1) kísérővel szabad érkeznie.
5. A belépés előtt kérjük, orrot – szájat fedő maszkját helyezze fel!
6. A megbeszélt időpontra pontosan, esetleg 1-2 perccel korábban szíveskedjenek érkezni!
7. Amennyiben bármilyen betegségre utaló (láz, elesettség, köhögés, orrfolyás, vagy akár enyhe légúti) tünete van, kérjük a kezelésének elhalasztását. Ez esetben még a sürgősségi ellátás esetében is kizárólag 24 óránál nem régebbi, negatív COVID PCR teszt birtokában kezdhetjük meg a fogászati beavatkozást.
8. Az Önök biztonsága érdekében kevesebb pácienst tudunk egy nap ellátni: a hosszabb fertőtlenítési és szellőztetési idő, a váróba érkezéskor lábzsák, kézfertőtlenítő, az eddiginél is alaposabb szájfertőtlenítés, hőmérsékletmérés, speciális védőruházat és egy sor más intézkedés mind az Önök egészségének a védelmét szolgálja. 

Hívásaikat a szokásos telefonszámokon várjuk!

További hasznos információk: