Kedves Pácienseink!

A járvány közelgő fokozódása miatt 2020.03.16.-tól a rendelőnket bezárjuk. A korábban rögzített időpontokkal kapcsolatban mindenkit felhívtunk, ill. felhívunk, és az időpontokat újraegyeztetjük. Megértésüket kérjük, amiért 14 napig egyáltalán nem fogadunk pácienseket. Ezt az Önök, a közösség, a társadalom érdekében tesszük. Természetesen a segítségre szoruló pácienseink kezét nem engedjük el: a továbbiakban a hatóságok engedélye illetve a járványügyi szakemberek útmutatása szerint, amennyire a helyzet engedi, szeretnénk a sürgősségi helyzeteket ellátni. Amint enyhül a helyzet, minden erőnkkel azon leszünk, hogy a kialakult várólistát felszámoljuk! Az éppen aktuális helyzet felől telefonon tudnak tőlünk érdeklődni. Addig is minden páciensünknek sok türelmet, kitartást, jó egészséget és hatékony védekezést kívánunk! Megértésüket köszönjük! További információkat telefonon vagy e-mailben kérhetnek! Vigyázzunk egymásra! Fogjunk össze!

H&H Dental

Fogászat Székesfehérváron

Rólunk

Fogorvosi centrumunk több évtizedes családi vállalkozás. Célunk és alapelvünk a korszerűség és a magas minőségi színvonal a gyógyításban. Ezt szó szerint értjük és ehhez is tarjuk magunkat: évről évre elsajátítjuk a legkorszerűbb módszereket és  beszerezzük a legújabb eszközöket.Hisszük, hogy lelkiismeretes munkánk és minden igyekezetünk elősegíti a fájdalommentes gyógyulást és kedves pácienseink számára ezáltal nemcsak a fogbeültetés, a varázslatosan fehér mosolyok megvalósítása válik elérhetővé, hanem a fogazatuk épségének megőrzése egyúttal kellemes élmény is lesz.

Orvosaink

Szakképzett fogorvosaink várják Önöket barátságos környezetbe,
minden igényt kielégítő fogászati klinkánkon Székesfehérvár szívében!


Dr. Horváth Zsombor

Fog- és szájbetegségek orvosa
Hívható hétköznap 8:00 és 21:00 között a 
+36 (30) 979-8436 számon

E-mail: hnh@hnh.hu

Dr. Horváth Zsolt

Fog- és szájbetegségek szakorvosa
Hívható hétköznap 8:00 és 21:00 között a
+36 (30) 927-8322 számon

Kezeléseink

Ha szeretne többet megtudni professzionális fogászati kezeléseinkről, kérjük kattintson az alábbi linkekre!


Rólunk Mondták

"Ajanlom mindenkinek! 3 letort fogamat tavolitottak el egyszerre, érzéstelenítőstől, mindenestől, kevesebb mint 20 perc alatt fájdalommentesen es olyan precízen, hogy az érzestelenítő elmúlásával sem fájt."
Kálmán Roland

Kapcsolat

Cím: H-8000 Székesfehérvár, Budai út 20.
ÁNTSZ Eng.sz.: FM 110/1997-V
Adószám: 22073468-1-07


Hírek

Kövesse nyomon aktuális híreinket, hogy mi történik velünk a fogászaton és milyen technikai újdonságokkal szolgáljuk a jövőben az ön kényelmét!