Rólunk és a rendelőnkről – Fogorvos Székesfehérvár

A H&H Dental fogorvos centrum

Fogorvosi centrumunk több évtizedes családi vállalkozás. Célunk és alapelvünk a korszerűség és a magas minőségi színvonal a gyógyításban. Ezt szó szerint értjük és ehhez is tarjuk magunkat: évről évre elsajátítjuk a legkorszerűbb módszereket és  beszerezzük a legújabb eszközöket.

A fogorvosi rendelőnk két legfontosabb alapelve:

  • FÁJDALOMMENTESSÉG. Ennek mindent alárendelünk: a fogorvos addig ismétli az érzéstelenítést, amíg az valóban hatni kezd. Ha ez valamiért meghiúsul, gyógyszeres kezelést alkalmazunk és egy későbbi időpontra halasztjuk a kezelést.  Szükség esetén bódítást is tudunk alkalmazni.
  • VILÁGOS TÁJÉKOZTATÁS. Fontosnak tartjuk, hogy ennek semmi ne álljon az útjába, ezért az állapotfelmérés ingyenes, a digitális röntgenfelvételek pedig kedvező áron hozzáférhetőek.

Hisszük, hogy lelkiismeretes munkánk és minden igyekezetünk elősegíti a fájdalommentes gyógyulást és kedves pácienseink számára ezáltal nemcsak a fogbeültetés, a varázslatosan fehér mosolyok megvalósítása válik elérhetővé, hanem a fogazatuk épségének megőrzése egyúttal kellemes élmény is lesz.

Sok szeretettel várjuk, forduljon hozzánk bizalommal:

dr. Horváth Zsombor

fogorvos

+36 (30) 979-8436


fog- és szájbetegségek szakorvosa | (hívható HÉTKÖZNAP 8.00 – 21.00)

dr. Horváth Zsolt

fogorvos

+36 (30) 927-8322


fog- és szájbetegségek szakorvosa | (hívható HÉTKÖZNAP 8.00 – 21.00)

(Visited 8 228 times, 6 visits today)