40 thoughts on “Vendégkönyv

 1. Mindenkinek ajánlani tudom!
  Ma délután kettő óra körül dr. Horváth Zsombornál voltam foghúzáson, magabiztosan és gyorsan és tényleg fájdalommentesen dolgozik! A fogam, amelyet kihúzott nagyon rossz volt, darabokra tört és darabokban tudta kiszedni, de kiszedte és fájdalommentesen! Végig kedvesek voltam velem. Remélem későbbiekben nem lesz panaszom, de ha mégis akkor is tőlük fogok segítséget kérni.

 2. Én Dr. Horváth Zsomborhoz járok. Mély félelmem a fogorvostól elmúlt. Barátias a hangulat. A beavatkozások elött Zsombor mindig elmagyarázza az aktuális műveletet, hogy mit miért csinál. És ez megnyugtató. Az árfekvésük megfizethető, a minőség nagyon jó. Gyorsan és jól dolgozik, érzehető a professzionalizmus. Aki jó munkát akar, légyen az bármi, és megfizethető áron, az ide jöjjön. Nem fogja megbánni. Az én életemet teljesen átalakították, nagyságrenddel jobb lett. Mély tiszteletteljes köszönet érte.

 3. Bátran ajánlom mindenkinek, aki olyan majrés a fogorvossal szemben, mint én. Túléltem, sőt manapság rossz érzés nélkül megyek. A kezelések fájdalommentesek és jó hangulatúak. Köszönet érte Horváth Zsombor doktor úrnak és asszisztensének.

 4. Kiváló szakorvos, nagyszerű asszisztensnő, hangulatos és megnyugtató környezet, barátságos odafigyelés a páciens rezzenésére is.
  Így nem csoda, hogy a hagyományos rettegést gyorsan felváltja egy otthonos komfortérzet, kialakul a kölcsönös bizalom és szívesen
  ülsz be Horváth Zsolt doktor úr székébe, akár többszörös visszatérőként.
  Természetesen, a “fogorvoslás” eredménye magas színvonalú, kifogástalan minőségű, esztétikus és időtálló.
  KÖSZÖNÖM mindkettőjüknek, pozitív élményként éltem meg minden kezelést, beavatkozást! Ebben évtizedekig nem hittem,…a fogaim rovására.
  Jó lelkiismerettel ajánlom az Önök rendelőjét mindenkinek, főleg a stresszmentes és minőségi orvoslásra áhítozóknak.

 5. Tisztelt Dr Ur.Koszonom a megertest,turelmet amit felem nyujtott.se a foghuzas se utana nem fajtak a fogak helyei.Koszonom az aszisztens holgynek is a kedves szavakat.Mindenkinek ajanlani tudom ezt a fogaszati rendelot es a korrekt munkat.

 6. Tisztelt Doktor Ur !!

  Nagyon félve mentem el a rendelőjükbe mert a fogászatról csak rossz élményem van sajnos !! Minden elismerésem az Doktor Ur -nak és az Asszisztenciának csak kellemes élményem van és szép fogakkal jöttem ki önöktöl Nagyon szépen köszönöm!!

 7. Köszönöm szépen dr. Horváth Zsombor doktor úrnak és asszisztensének a kitűnő munkáját! Egy gyors és fájdalommentes fogtömésen vagyok túl.
  Még az érzéstelenítő injekció beadása sem volt kellemetlen.
  A fejhallgató pedig szuper ötlet! 🙂

 8. Ajanlom mindenkinek!
  3 letort fogamat tavolitottak el egyszerre,erzestelenitostol,mindenestol,kevesebb mint 20 perc alatt fajdalommentesen es olyan precizen,hogy az erzestelenito elmulasaval sem fajt. 🙂

 9. Fájdalommentes, gyors és precíz fogtömés. Csak ajánlani tudom mindenkinek!

  Üdvözlettel: Tóth Viktória

 10. Köszönöm a doktor úrnak és asszisztensének a munkáját!
  Az elmúlt 15 évben gyakran jártam fogorvosnál, de elmondhatom, hogy ilyen színvonalas, profi, minőségi szakértelmet, hozzáállást még sehol nem tapasztaltam!
  A kezelések fájdalommentesek, emberközeliek és humánusak voltak. A félelem ellenére biztonságban éreztem magam minden alkalommal.
  Köszönöm!

  Lencsés-Pál Petra

 11. Rettegtem a fogorvostól, egy korábbi rossz tapasztalat miatt, le sem merem írni mióta nem jártam kezelésen. De ezúton is nagyon szépen köszönöm Dr. Horváth Zsombor doktor úrnak a türelmet, és a megújult fogaimat! 🙂 Mindenkinek csak ajánlani tudom, kedves, türelmes és tényleg nem fáj még az érzéstelenítő sem, pedig én tényleg nem vagyok egyszerű eset… Köszönöm szépen Doktor Úr! 🙂

 12. Egyik fogorvosi beavatkozás alkalmával, a kezeléssel közvetve összefüggő gyógyszereim kapcsán H. Zsombor doktor javaslatára mentem el alváslaborba. Ott obstruktív alvási apnoet diagnosztizáltak. A már több mint egy éve megkezdett terápia a betegség igen súlyos következményit előzi meg.
  A fogorvosi beavatkozások mellett ezért mindig hálás leszek Doktor úrnak. A szakterülete mellett az orvoslás más területein is naprakész ismeretei igen elismerésre méltóak.

 13. Tisztelt Cím! Én nagyon-nagyon féltem a fogorvostól, de hála Dr. H. Zsombor doktor úrnak ez már a múlté! A Doktor úr elérte azt,hogy mára már nem félve mentem a fogtömésre, és a foghúzásra sem. Köszönöm a Doktor úrnak, és persze az asszisztens nőnek is. Nagyon kedves emberek,és tényleg fájdalom mentesek voltak a kezelések. Tisztelettel: Sz Józsefné.

 14. Közel 30 év után /senkinek sem ajánlom az ilyen hosszú várakozást/ szántam rá magamat a fogazatom rendbe tételére. Hála Horváth Zsombor Úr szakértelmének a saját fogak lehetséges maximális megtartásával rögzített és kapcsos pótlásokkal újra 32 tökéletesen illeszkedő fog van a számban.Köszönet érte. Fogarasi Tibor

 15. A múlt hét után egy teljesen új kép el bennem a “fogorvos”-ról és a kezelésekről. Én a félős típus vagyok, de hala Dr. Horvath Zsombor türelmének, figyelmes magyarázatainak és szakértő kezének hála, nem hogy nem fajt, de majdhogynem elveztem is! Köszönöm a fogkefe és egyéb tanácsokat és külön szeretnem kiemelni a Doktor Úr asszisztensének elragadó mosolyát, vitathatatlanul a legszebb fogorvosi asszisztens!

  Ajánlom a H&H Dental-t mindenkinek aki odafigyelés, szakértelmet és kellemes légkört szeretne a fogorvosi kezeléshez! Én minden bizonnyal visszatérek még.

 16. Nahát annyi pozitívat olvastam itt és az egész honlapon. Különösen a búfelejtős viccek tetszettek, nem tudom ki van e függesztve a rendelő várójában. 🙂 A fogkefe használat képi bemutatását is praktikusnak tartottam. De a félelemről és a bátorságról szóló leírás is találó, és fontos.
  Én nem is inkább a félelem miatt tartok a fogorvosoktól, hanem a kellemetlen élmény miatt. Gyulladt rágófogam kihúzósakor oltári volt a fájdalom, és a sok érzéstelenítőtől meg hazafele elájultam. 🙁
  Kicsit messze vannak tőlem a Dr. urak, de szimpatikus a szakmai hozzáállásuk.
  Üdvözlettel:
  Ilda

 17. Nekem is voltak rossz tapasztalataim a fogorvoslással kapcsolatban. De amióta Dr. H. Zsombor-nál voltam megváltozott a véleményem ,tényleg a lehető legnagyobb odafigyeléssel végzi a munkáját mint körzeti orvos. Érti a munkáját nagyon.Továbbra is ilyen színvonalas fogászati szakellátásban szeretnék részesülni mint amit kaptam.

 18. Nagyon szupi a rendelő, nem fájt semmi még zenét is hallgattam a kezelés alatt pedig két órán keresztül csiszolta a fogam Dr.Horváth Zsolt! Köszönöm szépen a türelmét!!! Mindenkinek ajánlom!

 19. Mi a véleményük a szájzuhanyról?
  A weboldal nagyon szép, ha minden így működne csodalatos volna. Gratulálok

 20. Tisztelt Cím! Nagyon szép ez a honlap. Több fogorvosnak láttam a honlapját de ilyet még nem láttam csak egy kifogásom van az árakról itt nem esik szó. Tisztelettel: SIPOS ANDRÁS

 21. Már van jó 8 éve hogy az első fogamon dr. H. Zsombor betömte a lyukat, és tökéletes a mai napig! Nem kis örömömre! dr. H. Zsoltnál is jártam fogtömésen, és elmúlt a pánikbetegségem!
  Igazi szakemberek!

 22. Nagyon jó ez a honlap, igényes és alapos. Egyetlen fontosabb dolgot hiányolok egy árlistát a különböző beavatkozásokról! Nagyon jó lenne azért ennek ismerete is!
  Köszönöm

 23. Doktor úr!
  A barátnőm ajánlására mentem el Önhöz kezelésre. Eddigi fogorvosi tapasztalataim sajnos keserűek voltak, ezért félelem alakult ki bennem a fogorvosokkal kapcsolatban. A tegnapi napig, ugyanis az Ön kezelése annyira meggyőzött arról, hogy létezik gondos odafigyeléssel végzett kezelés ezen a világon. Köszönöm Önnek! Most eldöntöttem, hogy rendbe fogom hozni fogaimat, de csak Önnél. Tisztelettel: Nyárádi Attila

 24. Köszönöm, hogy itt nem kellett tapasztalnom a magyar orvosokra oly jellemző ‘kirobbanó’ türelmetlenséget; azt, hogy bármit kérdezhettem Ön mindig készségesen válaszolt.
  Ön is mindig megköszönte a kezelések végén a türelmemet, hát most én is ugyanezt teszem.
  További sikeres munkát kívánok Önöknek és sok-sok vidám mosollyal távozó pácienst.
  Üdvözlettel:
  Ferencz Éva

 25. Webgrafikus vagyok és most éppen egy fogorvosi honlapot készítek. Az Önök honlapján értékes fogászati információkra leltem (magyarul!). A honlap felépítése nagyszerű, a navigáció könnyű, az információk érthetőek még számomra (nem szakmabelinek) is.
  Gratulálok! JJ

 26. Jaj!
  A honlap nagyon szuper, de még mindig rettegek, hogy találkozzam önökkel! Pedig azt hiszem ez hamarosan elkerülhetetlen! – saját érdekemben! Próbálom leküzdeni, de sajna hisztériás alany vagyok. Van ott türelem? Ígérem összeszedem magam!
  Egy ismerősöm mosolyával “csodát” tettek! Örülnék, ha az én mosolyom hasonlítana barátoméra! Megjegyzem azóta állandóan vigyorog!
  Viszontlátásra!

 27. Ezek tényleg mind a ti munkátok fotói? Ez igen, elismerésem!!! Csak így tovább!!! Kosztya

 28. Tisztelt Doktor úr!
  Nagyon tetszik a honlap. Nem igen találkozni ilyen tartalmas, nívós honlappal. Minden nap látogatója vagyok.
  Gratulálok ehhez a precíz, tartalmas, szép honlaphoz és az ön precíz, kedves segítségéhez!
  Tisztelettel és köszönettel: Huebmer Ildikó

 29. Rendkívül figyelemreméltó, átgondolt, látványos weblap. Mint kolléga: a megfogalmazások mindenki számára érthetőek, pontosak, korrektek. Csak gratulálni tudok.

 30. Én egészségügyben dolgozom, bár nem fogászati vonalon. Amatőr módon érdeklődök az új fogászati technikák, kezelések és elméletek iránt. Ezen a honlapon számos remek dolgot találtam. Maga a honlap is lenyűgöző, mondhatom, hogy nem sok ilyennel találkoztam. Csak gratulálni tudok. A kedvemet legfeljebb az rontja, hogy az egész fizetésemből legfeljebb 8 fogamat tömethetném be:))

 31. Kedves Horváth Zsombor, Zsolt!

  Szuper ez a honlap, ígérem hamarosan személyesen jelentkezem,
  Üdvözlettel: Jakics Ferenc

 32. A kollégáim mind lejárnak kezelésre Önökhöz Fehérvárra, nagyon elégedettek és engem is próbálnak rábeszélni, hogy keressem fel rendelésüket. A hírük kitűnő, a honlapjuk lenyűgöző, mi kell még: nemsokára én is jelentkezem!

 33. Nagyon tetszik az oldal. Praktikus, nagyon sok lényeges információt tartalmaz. Azt hiszem, ha legközelebb fogorvoshoz fogok menni akkor önökhöz fogok benézni.

 34. Gratulálok, nagyon jó a honlap.
  Üdvözlettel: Princz János dr

 35. Nagyon tetszik a honlap, egyszer szivesen kipróbálnám, Üdvözlettel

 36. Kedves Horváth Család!
  Gratulálok a nívós laphoz, remek a tartalom és a kivitel, remélem mind többen találnak ide!
  Üdvözlettel: Vince

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük